by Elisabeth

Wat heb ik allemaal gedaan

Regelmatig krijg ik de vraag waar ik mijn kennis vandaan heb en wat ik allemaal heb gedaan om aan diverse kennis te komen dus ik dacht ik maak een lijstje en plaats deze hier. Tevens met inspiratie naar bepaalde boeken.


Als eerste heb ik psychologie gestudeerd en daarna ben ik naar de kunstacademie geweest. Dit zijn mijn twee formele opleidingen.

Maar ik heb ook talloze cursussen en trainingen gevolgd:

– Reiki I, II & III
– Fytotherapie via Sagho
– Energy healing
– Meditatie training
– Buikdansen bij Mena Leila
– Tarot cursus van Cobie van Zegen
– Herborisme via Sagho
– Opleiding Druiderij via OBOD
– Boeddhisme

Daarnaast heb ik me op verschillende momenten in mijn leven in verschillende onderwerpen verdiept zoals:

– Handlezen
– Astrologie (Astrologie van Carole Taylor en Het mysterie van de maan van Christopher knight)
– Wicca (ik heb bij een Greencraft coven gezeten)
– Integrale psychologie (boeken van Ken Wilber)
– Law of attraction (Abraham Hicks, Bashar)
– Kabbala (De mystieke Kabbala van Dion Fortune)
– Chaos magie (Liber null & Psychonaut van Carroll)
– Non-dualisme

Wat ga ik nog doen?

 

Het komende jaar 2022 wil ik verdieping zoeken in de kennis die ik al heb en deze verdieping zoek ik vooral door veel toe te passen en mijn ervaringen te documenteren.

Zo gebruik ik een bepaalde meditatietechniek om voorbij met denkvermogen / persoonlijkheid te komen en mijn bewustzijn te ervaren. Alleen wanneer ik dit niet regelmatig doe, zakt het weg. Dit is een practice die ik in 2022 op dagelijkse basis wil gaan toepassen.

Daarnaast heb ik een solide basiskennis van astrologie en wil hier door middel van documenteren van de stand van de planeten, en uiteraard ook de maan, zien hoe deze stand van invloed is op mijn leven. Maandelijks maak ik een forecast in mijn journal en aan de hand daarvan plan ik mijn werkzaamheden.

Mijn verworven trance staat, die ik bereik door meditatie, wil ik gaan inzetten om mijn rituelen meer kracht te geven. Deze rituelen vallen in de categorie; witte en grijze magie. Daarnaast wil ik een cross-over maken tussen hoge en lage magie.

Ben je benieuwd naar deze methoden: vanaf maart kun je je aanmelden voor mijn Huddle community, daar vind je maandelijkse voortgang en video’s hoe ik dit vormgeef.

In de tussentijd kun je je aanmelden voor mijn facebookgroep.