by Elisabeth

Over mij

Leven met de maan

Hi! Mijn naam is Elisabeth Derogee

Zolang ik mij kan herinneren ben ik bezig met bewustzijn en de ongrijpbaarheid hiervan. Het was destijds ook de motivatie om de universitaire studie psychologie te doen. Ik leerde tijdens mijn studie hoe groepsprocessen werkte, ik leerde gesprekstechnieken, maar vooral leerde ik over biologie. Psychologie bezien vanuit het perspectief dat we ons lichaam zijn


Zwaar teleurgesteld keerde ik het vak mijn rug toe en besloot naar de
kunstacademie te gaan. Hier zag ik dat psychologie veel meer was dan enkel onze biologie. Tijdens mijn studie aan kunstacademie leerde ik dat overal verbanden tussen bestaat. Zo begon ik kunst te zien als in beeld gebrachte filosofie. En besloot ik alles wat ik interessant vond te combineren met psychologie. Dit betekent dat ik religie, spiritualiteit en filosofie toeliet en dit ging combineren met mijn psychologische kennis.

Ondanks alle kennis die ik intellectueel had opgedaan, kreeg ik in 2019 een burn-out. Dat werd de omkeer en vanaf dat moment besloot ik om mezelf niet meer te wringen in situaties die niet horen bij wie ik ben, maar te gaan onderzoeken wie ik dan eigenlijk echt ben en mijn magische kennis te gaan toepassen in mijn leven. 

 

Over Tussenjouenmij

Over Tussenjouenmij kan ik heel kort zijn, omdat Tussenjouenmij mijn missie is. En mijn missie is om zoveel mogelijk mensen mee te nemen in mijn proces. 

Kennis te laten maken met de magische kant van het leven. Omdat het enkel leven in het hoofd, met intellectuele kennis mij niet gelukkig maakt. 

Voor mij betekent dit dat ik laat zien hoe ik magie op dagelijkse basis in mijn leven verweef en wat ik specifiek doe om de dingen in mijn leven te laten vloeien, in plaats van tegen de stroom in te zwemmen. Dit doe ik door The Law of Attraction toe te passen, me met astrologie bezig te houden en mijn voortgang vast te leggen in diverse journals.

 

 

Wil je meer over mij weten? Ik ben actief op Instagram, maar meer diepte vind je in mijn besloten Facebookgroep waar ik mijn inspiratiebronnen met je deel en video’s plaats met bepaalde oefeningen. 

Over mij