by Elisabeth
Over mij

Hi! Mijn naam is Elisabeth Derogee

Zolang ik mij kan herinneren ben ik bezig met bewustzijn en de ongrijpbaarheid hiervan. Het was destijds ook de motivatie om de universitaire studie psychologie te doen. Ik leerde tijdens mijn studie hoe groepsprocessen werkte, ik leerde gesprekstechnieken, maar vooral leerde ik over biologie. Psychologie bezien vanuit het perspectief dat we ons lichaam zijn


Zwaar teleurgesteld keerde ik het vak mijn rug toe en besloot naar de
kunstacademie te gaan. Hier zag ik dat psychologie veel meer was dan enkel onze biologie. Tijdens mijn studie aan kunstacademie leerde ik dat overal verbanden tussen bestaan. Zo begon ik kunst te zien als in beeld gebrachte filosofie. En besloot ik alles wat ik interessant vond te combineren met psychologie. Dit betekent dat ik religie, spiritualiteit en filosofie toeliet en dit ging combineren met mijn psychologische kennis

Ondanks alle kennis die ik intellectueel had opgedaan, kreeg ik in 2019 een burn-out. Dat werd de omkeer en vanaf dat moment besloot ik om mezelf niet meer te wringen in situaties die niet horen bij wie ik ben, maar te gaan onderzoeken wie ik dan eigenlijk echt ben. Gebruik te maken van mijn eigen vrouwenkracht.

Over Tussenjouenmij

Over Tussenjouenmij kan ik heel kort zijn, omdat Tussenjouenmij mijn missie is. En mijn missie is om zoveel mogelijk mensen hun eigen kracht te laten ervaren en met elkaar te verbinden. De belangrijkste reden hiervoor is: wanneer je je eigen kracht gaat, zien, ervaren en aanschouwen, zul je gemakkelijker in staat zijn om een authentiek leven te leiden. Daarnaast zijn cheerleaders in het leven onontbeerlijk. 

Er heerst, zeker onder vrouwen, veel verdeeldheid en er wordt regelmatig concurrentie ervaren. Dit moet anders kunnen.

Voor mijn gevoel heeft dit te maken met een onzekere kern. Wanneer we niet weten wie wij in de kern zijn dan worden we bijna natuurlijk meegezogen in het energieveld van iemand anders. Soms kan dit je een stukje op weg helpen, zeker als die ander dezelfde kant op gaat / wil als jij. Maar uiteindelijk zal het altijd leiden tot frictie en is het een recept voor een ongelukkig leven. 

Ik heb ervaren dat dit ook anders kan! En die ervaring wil ik delen en ik wil het praktisch maken zodat je er zelf ook mee aan de gang kunt, zonder dat je er iets anders voor nodig hebt behalve jezelf. 

Wil je meer over mij weten? Ik ben actief op Instagram, waar ik mijn kijk op zaken open en eerlijk met je deel.

Wil je meer weten over hoe je in je eigen frame kunt blijven? 

Schrijf je dan hieronder in voor de nieuwsbrief.

Neem ook eens een kijkje bij mijn aanbod! 

Wil je op een vrijblijvende manier kennis maken met wat ik te bieden heb? Dat kan! Via de Tussenjouenmij Facebook groep, organiseer ik regelmatig korte trainingen.