Ontdek de besloten Facebookgroep

by Elisabeth
159 views 2 minuten lees

Ontdek de besloten Facebookgroep als je meer wil leren over de magie van het leven. Omdat in verband met de nieuwe maatregelen vanuit de overheid veel live trainingen en workshop niet meer door kunnen gaan, zo ook mijn eigen trainingen, ben ik een Facebookgroep gestart om toch te kunnen delen over zaken die mij op dagelijkse basis bezighouden zoals: bewustzijn, innerlijke kracht, spiritualiteit, leven met de maan, Law of Attraction, magische rituelen en nog veel meer. 

Meer leren over de magie van het leven?

In deze Facebookgroep kun je meekijken met mijn dagelijkse praktijk. Zo neem ik video’s op waar ik je vertel en laat zien hoe ik terugblik op het afgelopen jaar. Ook zie je dan hoe ik dit op een creatieve manier verwerk. Hoe ik middels een ritueel afscheid neem van het afgelopen jaar. Maar ook hoe ik mijn intenties voor het nieuwe jaar vormgeef, hoe ik dit indeel aan de hand van de elementen en hoe ik door het jaar heen hier steeds op teruggrijp. Hoe deze intenties als een leidraad door mijn leven lopen.
 

Het is een plek geworden waar niet alleen ik mijn leven deel, maar ook andere leden posten regelmatig inspiratie. Op die manier krijg je een steeds breder beeld van de verschillende mogelijkheden die er zijn om je leven op een magische manier vorm te geven. 

Ontdek de besloten Facebookgroep

De Facebookgroep vind je via deze link.
 

Wie ben ik?

Wil je voordat je de besloten Facebookgroep gaat ontdekken meer weten over wie ik ben? Dat kan! 

Op de pagina; over mij, vind je informatie over wie ik ben en wat mijn missie is. Op de pagina; wat heb ik allemaal gedaan, heb ik informatie opgenomen over de verschillende opleidingen, cursussen en trainingen die ik gevolgd heb.