by Elisabeth
over

Ik geloof dat we aan de vooravond staan van een nieuwe samenleving. Een nieuwe realiteit waarbij de gangbare methodes en strategieën niet meer werken. Een nieuwe samenleving waar er behoefte is aan integratie, beleving, zelfontwikkeling, inzicht en echtheid. Waar steeds meer mensen op zoek gaan naar zingeving en verdieping. 

Hier hoort ook een nieuwe manier van ondernemen bij. Ondernemen van binnen naar buiten. Echt contact, echte verbinding, authenticiteit en gedreven door innerlijke wijsheid. 

Ik geloof dat vrouwelijke ondernemers hier het voortouw in gaan nemen.

Wil je weten of wij een match zijn? Plan dan hieronder een kennismakingsgesprek in.

Home

Missie

Mijn missie is om vrouwelijke ondernemers te helpen om een mooie dienst neer te zetten waar ze meer mee verdienen dan ze ooit voor mogelijk zouden houden. Belangrijk hierin is dat je af durft te wijken van de gevestigde orde. Maar… dit kan alleen als je weet hoe en wat de gevestigde orde doet. Ik help je om dit inzicht te krijgen en ik motiveer je om het te gebruiken op een manier dat het bij jou past. 

Anderzijds wil ik zoveel mogelijk vrouwelijke ondernemers met elkaar in contact brengen zodat er samenwerkingsverbanden kunnen opbloeien. Want holistisch ondernemen is het tegenovergestelde van solistisch ondernemer. Solistisch ondernemen doe je alleen, met hooguit wat mensen die je inhuurt. Holistisch ondernemen doe je door samen te werken met vrouwen die ieder hun eigen expertise hebben. 

over
 • Nu is het moment
  De afgelopen 14 jaar, van mijn 27ste tot mijn 41ste ben ik werkzaam geweest bij verschillende bedrijven, altijd in de functie: Marketing, Sales en HR. Op mijn 28ste was ik regiomanager van een grote uitzendorganisatie en verantwoordelijk voor het binnenhalen van high-end klanten.
 • Sales en Marketing strategie
  In mijn loopbaan heb ik onnoemelijk veel salesgesprekken gevoerd en business binnengehaald voor de bedrijven waar ik voor heb gewerkt. En nu wil ik deze kennis en ervaring inzetten om vrouwelijk ondernemers te helpen meer uit hun business te halen. Want marekting en sales gaat niet over hoeveel followers je hebt op Instagram of dat je een professionele website hebt. Het is een vak apart en het is mijn expertise.
 • Mindset
  Veel ondernemers investeren veel geld in het worden van een expert op hun vakgebied. En hoewel dit super belangrijk is, maakt deze expertstatus je niet direct succesvol. Hiervoor is nodig dat je dit op een juiste manier in de markt zet en met de juiste mindset.
 • Authentiek ondernemen
  Ik kreeg onlangs de vraag; wat moet ik nog doen om zichtbaar te worden. Ik weiger tiktok dansje te gaan doen. En zo’n houding bevalt mij. Weten wat je wel en wat je niet wil met je onderneming vind ik super belangrijk. Ondernemen vanuit jouw authentiek kracht is waar ik voor sta.

Ik vind het ontzettend belangrijk om mij te verbinden met anderen en wil daarom graag weten wie jij bent. Als je mij volgt via Instagram, dan volg ik sowieso terug. 

Ik geloof dat ondernemen synoniem staat voor verbinden.