by Elisabeth

Een netwerk voor ondernemende vrouwen

Holistisch ondernemen is een community voor vrouwelijke ondernemers die willen connecten met andere ondernemende vrouwen. Met mijn 14 jaar ervaring in de marketing en sales help ik jou daarnaast op weg naar een groter bereik en meer zichtbaarheid. 

Wat is holistisch ondernemen?

Holistisch ondernemen is het tegenovergestelde van solistisch ondernemen. Solistisch ondernemen is wanneer jij als bewustzijnscoach een programma in de wereld zet om mensen te helpen uit hun burn-out te komen. 
 
Holistisch ondernemen is wanneer je met een team van tussen de 5 en de 10 ondernemers een programma maakt voor mensen met een burn-out. Iedere ondernemer stopt zijn of haar input in het programma vanuit zijn of haar expertise. In zo’n samenwerkingsverband zit een:
 
– bewustzijnscoach
– yoga docent
– ayurveda specialist
– orthomoleculair therapeut
– ademcoach
– meditatie coach
– Sjamanistische practioner etc
 
Op deze manier bied je een holistisch programma aan voor mensen met een burn-out. Dit soort samenwerkingsverbanden kunnen worden geïnitieerd in de community. Zo ben ik zelf ook aan mijn businesspartner Victoria gekomen!

Samenwerkingsverband

Samen met Victoria zetten wij het Business activator programma in de wereld. Een programma voor ondernemers die aan het begin staan van hun ondernemerschap. Of misschien al even op weg zijn en die vastlopen in het marketing en sales gedeelte van hun onderneming. Zelf neem ik het zakelijke stuk voor mijn rekening en met businesspartner: Victoria, neemt het stuk mindset, persoonlijke ontwikkeling en integratie voor haar rekening. 
 
Dit is een uniek programma omdat de meeste business coaches enkel het zakelijke stuk aanbieden. Niemand biedt zo’n programma aan! 
 

Lidmaatschap

Voor maar € 6.95 per maand sluit je een lidmaatschap af en kun je profiteren van alle kennis en informatie die in de community aanwezig is en kun je tevens een persoonlijke sparsessie aanvragen om jezelf beter zichtbaar te maken en meer klanten aan te trekken.

Het lidmaatschap wordt automatisch verlengd, hoewel je op elk moment kunt annuleren als toch blijkt dat het niets voor jou is.  

Wat kun je verwachten?

Een overzicht van de benefits van de community

Persoonlijke begeleiding
1x per kwartaal
Instagram informatie
Informatie
Holistisch ondernemen

“Als kunstenaar floreerde ik, maar als ondernemer was ik niks waard. Het lukt mij niet om mijn werk te verkopen. Dankzij de inzichten die Elisabeth mij gegeven heeft verkoop ik eindelijk mijn werk!”

– Amanda

“Sinds mijn deelname zijn er al interessante topics de revue gepasseerd en deze community voelt als een verrijking voor mijn groei als ondernemer. Het is fijn om omringd te worden door gelijkgestemde, gedreven ondernemers.

– Victoria Herrero

Holistisch ondernemen

“Ik geloof in de kracht van samenwerking en deze community brengt zoveel mooie ondernemers met verschillende achtergronden bij elkaar. Met recht een krachtige mastermind!”

– Mandy van den Dolder

Word ook lid van de community!

Omdat ik het belangrijk vind om te weten wie zich aansluiten bij de community, volgt er na aanmelding een telefonische kennismaking. Deze kennismaking vindt plaats op de eerste maandag na je aanmelding. Wanneer dit een feestdag is, schuift de kennismaking door naar de volgende maandag. De vragen die je kunt verwachten zijn:

  • Wat voor business heb je, of wil je gaan starten?
  • Waar loop je als ondernemer tegenaan?
  • Waar kun je ondersteuning in gebruiken?
Verder bespreken we mijn intentieverklaring voor de community en het kader. Deze zullen voorafgaande aan het gesprek naar je toegestuurd worden.