Home » Aanbod vrouwenkracht » Training; innerlijke kracht
by Elisabeth

Training; innerlijke kracht

Locatie: Westerweg 14, Alkmaar

Wil jij je eigen kracht leren herkennen en kunnen sturen? Merk jij dat als je niet sterk in jezelf blijft staan, dat je onderdeel begint uit te maken van het plan van een ander? Weet jij dat er in jou enorm veel wijsheid en kracht schuil gaat, maar lukt het je niet om hierbij te komen? 

Dan is de training; innerlijke kracht echt iets voor jou! 

Op dit moment is het niet mogelijk je voor deze training op te geven, omdat het jaartraject vol zit. 

Ben je geïnteresseerd in de training innerlijke kracht? Laat hieronder je naam en emailadres achter dan houd ik je op de hoogte wanneer ik weer start met een nieuwe groep. 

Onze oer-kracht

In ieder mens ligt een ongelooflijke kracht en wijsheid opgeborgen. We kunnen er alleen niet altijd bij. Deze kracht ligt aan het einde van een pad dat begroeid is met mos en struiken. Om erbij te komen moeten de handen uit de mouwen. Maar het is de moeite waard! We werken in de training aan verschillende thema’s en er is ruimte om te bekijken wat iedereen individueel nodig heeft. 

Want wanneer je toegang hebt tot je innerlijke kracht, zal je een sterker gevoel van je authentieke zelf hebben. En vanuit dit gevoel zal je gemakkelijker door het leven gaan en meer ervaren

Ben je er klaar voor om je leven een boost te geven? Laten we dan beginnen aan onze reis door eerst te kijken hoe je een begin kunt maken om je kracht weer in bezit te nemen voor je eigen welzijn.

Wil je eerst eens kennismaken met een vrouwencirkel? Kijk dan of je hierbij kunt aansluiten.

Wat gaan we doen:

Deze training is live waarbij we iedere maand samen komen in het spiritueel centrum: Wakker bewust zijn, in Alkmaar. Iedere maand staat in het teken van een ander thema. Dit thema gaan we met elkaar doorleven, doorvoelen en onderzoeken. Bij elkaar en nog belangrijker bij onszelf

De opbouw van de training is zo dat we iedere maand werken aan een thema om toe te voegen aan ons leven en af te stoten. Zo ontstaat er op een natuurlijke manier ruimte om te leven volgens de principes die echt passen bij jouw natuurlijke ritme.

De thema’s zijn: 

Energieveld, persoonlijkheid, concepten, ego, bewustzijn, vrije wil, relaties, law of attraction etc. 

Jaartraining; vrouwenkracht

Hoe creëer je een energieveld

Ben jij klaar om:

  • in je bewustzijnsproces te komen?
  • los te komen van je oude verhaal?
  • te vertrouwen op je intuïtie?
  • je energie beter te verdelen?
  • dicht bij jezelf te blijven staan?
  • nieuwe patronen aan te maken?
  • in vrijheid jezelf meer zichtbaarheid te geven?
  • je te verbinden met anderen op dit pad?
  • te vertrouwen op je eigen bewustzijn?
  • te leven volgens je eigen ritme?