Home » Aanbod vrouwenkracht
by Elisabeth

Hier vind je het aanbod vrouwenkracht. Mijn missie is om vrouwen hun innerlijke kracht, hun vrouwenkracht te laten ervaren, zich hiervan bewust te worden. Waardoor ze een authentiek leven kunnen leiden en stevig gecentreerd zijn in wie ze zijn. 

Dit doe ik op verschillende manieren. De eerste gemakkelijk instap manier is door het organiseren van een vrouwencirkel. 1x per twee weken organiseer ik in Alkmaar een vrouwencirkel waar we samen een energieveld creëren. Dit energieveld breiden we steeds verder uit en wordt een bron die ondersteunend is aan de missie; meer mensen hun innerlijke kracht laten ervaren. 

Daarnaast train ik een groep vrouwen om dieper op bepaalde thema’s in te gaan zoals: bewustzijn, persoonlijkheid, ervaringen, vrije wil, verschillende concepten, energy dynamics, vrouwenkracht en nog veel meer.

Deze training is opgebouwd om vrouwen kennis te laten maken met haar eigen kracht. Hier is geen guru voor nodig. Je bent je eigen guru.

Dit aanbod vrouwenkracht zal gedurende de tijd steeds verder uitgebreid worden. Het loont de moeite je in te schrijven voor de nieuwsbrief zodat je altijd op de hoogte bent van het nieuwste aanbod. 

Aanbod vrouwenkracht

Vrouwencirkel 2022

Training innerlijke kracht

De kracht van de vrouwencirkel 2022
Training innerlijke kracht

Je kunt me ook op Instagram volgen om op de hoogte te blijven waar ik mee bezig ben.