Bijna dagelijks struin ik youtube af naar interessante kanalen over fotografie op zoek naar inspiratie. Binnenkort zal ik een overzicht geven van alle kanalen waar ik op geabonneerd ben. Onlangs kwam ik Full Bleed tegen. Wat opvalt is de vooral de kwaliteit van de korte documentaires die erop staan.

 

Full Bleed; een youtube kanaal vol inspiratie

Persoonlijk houd ik van alles wat er op youtube te vinden is. Van zelf geknutselde video’s over katten en honden tot in depth interviews of tutorials m.b.t. fotografie. Ieder kanaal linkt weer naar een vergelijkbaar kanaal en het allergelukkigst word ik als ik ergens op stuit wat goed is, inspiratie geeft en kwaliteit heeft. Deze drie zaken komen terug bij Full Bleed.

Helaas is de laatste upload van een jaar geleden en staan er maar 15 video’s op. Desalniettemin zijn het stuk voor stuk video’s die de moeite waard zijn om te kijken en blijf ik het kanaal met veel interesse volgen; wachtend op nieuw materiaal.

Favoriet

Mijn favoriete upload, is deze van Bob Mazzer. je krijgt er zin van om zelf ondergronds te gaan. Misschien dat er ooit wel een project van maak. Voor nu kijk ik graag naar de beelden van anderen.