Over mij

Over mij (Elisabeth Derogee)

Achter tussenjouenmij, zit ik dus! Sinds 2010 heb ik dit domein en heb hier allerhande zaken besproken. Van Literatuur tot België van persoonlijke verhalen tot recensies. Na jaren niet te weten wat ik met dit domein wilde, heb ik er nu een fotografieblog van gemaakt, omdat ik behoefte had om alles wat ik uitzocht met met betrekking tot fotografie te bundelen. Een naslagwerk voor mezelf. En waarom zou ik dat niet openbaar doen, zodat een ander er wellicht ook iets aan heeft?

Fotografie is voor mij een manier van kijken, een manier om het leven te onderzoeken. 

Tussenjouenmij: een blog, een naslagwerk, tips & workshops

Voor wie meer wil lezen: Je kunt je (gratis) abonneren op mijn nieuwsbrief, daarin deel ik wekelijks mijn nieuwste blogs. Of je volgt mij via Instagram.

Wie ben ik?

Mezelf in één woord:

Multipod

Een multipod is een modern woord voor: Renaissance persoon. Zoals Leonardo Da vinci.  Hij was uitvinder, filosoof, scheikundige, schilder, architect, ingenieur, natuurkundige, beeldhouwer, componist en schrijver. Hij leefde in de Italiaanse renaissance en daarom heet het ook zo. Een homo universalis (universele mens), een generalist, een manusje van alles (Jack of all trades, master of none). Een duizendpoot.

Mijn trades zijn: Schrijven, schilderen, tekenen, marketing, Fotograferen, Graphic design, psychologie. 

Naast mijn activiteiten rondom dit blog, fotografeer ik dan ook zelf. Mijn voorkeur gaat uit naar scenes. Je komt dan al gauw uit bij straatfotografie, documentaire fotografie, reportagefotografie, reisfotografie. Dit zijn ook de genres waar ik mij in dit blog op richt. Veel minder heb ik met studiofotografie of geënsceneerde fotografie.  

De meest gestelde vraag

Hoe komt het dat jij zoveel verschillende disciplines beheerst?

Een pasklaar antwoord heb ik hier niet op. 

Enkele eigenschappen die hieraan bijdragen zijn:

Zelfvertrouwen: Als ik iets zie wat me interesseert, ben ik er bijna onmiddellijk van overtuigd dat ik het ook kan. Zo was ik 11 toen ik voor het eerst Bob Ross op de televisie zag. Ik heb aan mijn moeder wat spullen gevraagd en ik maakte het na.
Doener: ik ben iemand die altijd meteen aan de gang gaat. Ik houd van actie ondernemen. 

Over mij (Tussenjouenmij)

Alle content op dit blog deel ik gratis. Om toch een deel van de kosten te dekken, gebruik ik bol.com affiliate links voor de boeken die ik bespreek. Dat zijn trouwens altijd boeken die ik zelf in huis heb en goed vind.

Oprechte aanbevelingen dus.

Koop je een boek, of iets anders bij bol.com, dan ontvang ik een klein percentage. Het bedrag blijft voor jou hetzelfde. Dus voor wie een handje mee wil helpen: koop volgende keer wat via deze link.

Deze website gebruikt cookies om de ervaring te verbeteren. Als je op accepteren klikt, ga je hiermee akkoord. Accepteren Lees verder