by Elisabeth

Mijn favorieten

Welk boek raad jij aan om meer te weten te komen over Tarot, Law of attraction, manifesteren, astrologie en de maan? Welke opleidingen heb jij gevolgd? Welke producten, kaarten en andere zaken gebruik jij dagelijks? 

Regelmatig krijg ik vragen waar ik mijn kennis vandaan haal. Vooral boeken zijn erg populair om te weten. Ook krijg ik vaak de vraag welke tarotkaarten mijn favoriet zijn en welke andere producten ik gebruik.

Daarom heb ik een lijstje met mijn ultieme favorieten gemaakt. Deze boeken, kaarten & producten hebben mijn leven op een positieve manier veranderd, en anders naar zaken laten kijken. Letterlijk, figuurlijk en alles er tussen in.

Sommige van deze links zijn affiliate links. Wanneer jij iets koopt door op deze link te klikken kost het jou niets meer, maar ontvang ik een kleine commissie.

Mijn favoriete boeken

Favoriete tarotkaarten

Ik heb inmiddels 21 verschillende Tarotdecks. Van de standaard Rider Waite en Thoth tot Witches tarot. Hieronder de vier decks waar ik het allerliefst mee werk. Uiteraard is dit een persoonlijke keuze. De beeldvorming werkt voor mij ontzettend goed om de kaarten intuïtief te kunnen lezen.

Favoriete orakelkaarten

Ik heb iets minder orakelkaarten dan dat ik Tarotkaarten heb, dat komt omdat ik Tarot rijker vind qua symboliek, betekenis en beeldvorming. Evengoed heb ik 12 verschillende decks. Hieronder een overzicht van de 4 waar ik het liefst mee werk.

Favoriete spullen

In deze laatste categorie staan spullen die ik gebruik. Zoals de Shungiet tegels. Die gebruik ik om mijn telefoon ’s avonds op te leggen zodat het de stralingen neutraliseert. De tongschrapper gebruik ik iedere ochtend. En de wierrook, palo santos, pendels, gebruik ik bij mijn rituelen.