Krachtige techniek om je onderbewustzijn te programmeren

1081 aantal keer bekeken

In dit blog wil ik met jullie de krachtigste techniek delen om je onderbewustzijn te programmeren. Ik las het boek: The Feeling is the secret. Helaas is dit boek alleen in het Engels te verkrijgen, maar in dit boek gaat het er in het kort om dat wanneer je iets wilt manifesteren in je leven, dan is het niet voldoen om er veelvuldig aan te denken, je moet het gevoel hebben alsof je het al bereikt hebt. Gedachten en emotie creëren je realiteit. 

Krachtige techniek om je onderbewustzijn te programmeren

De belangrijkste techniek die hij aanreikt is dat je je onderbewustzijn programmeert om je op een bepaalde manier te voelen, zodat deze emotie uiteindelijk is wat je uitstraalt en wat ervoor zorgt dat je hetzelfde aantrekt. In zijn boek legt Neville Goddard uit hoe onze hersengolven werken. Ik zal dit hieronder opsommen.

Er zijn 4 hersengolven die belangrijk zijn om te weten om dit goed te kunnen begrijpen.

De eerste is: Beta: De staat wanneer je wakker en alert bent.
De tweede is: Alpha: We zijn wakker, maar niet meer heel alert, kijken tv.
De derde is: Theta: Diepe staat van meditatie, vlak voor het in slaap vallen.
De vierde is: Delta: Onze diepe slaap staat.

De Beta staat is het verst verwijderd van ons onderbewustzijn en de Delta staat is bijna al ons onderbewustzijn. 

Wanneer je in je onderbewustzijn iets wil veranderen omdat je het gevoel hebt dat dat je in een cirkeltje van steeds hetzelfde gedrag houdt en je bent er aan toe om iets anders te laten zien, dan is het goed om te weten dat je je onderbewustzijn gemakkelijk kunt programmeren voor het nieuwe gedrag door je bewust te zijn van wat je denkt en wat je voelt vlak voordat je in slaap valt en vlak nadat je wakker wordt ’s morgens.

Law of attraction

Wanneer mensen beginnen met de Law of Attraction, zijn ze voornamelijk bezig met in een Beta staat bedenken wat ze willen. Terwijl het zoveel krachtiger is als je in Beta kunt bedenken wat je wilt, en vervolgens in invoegen in je emotie en je denken in Alpha en Theta staat. 

’s morgens werkt het precies hetzelfde alleen dan de andere kant op. We worden half wakker in de Theta staat, gaan dan naar een Alpha staat en vervolgens naar Beta. 

Dankbaarheid

Als je bijvoorbeeld in je Beta staat hebt bedacht dat je succes wilt hebben met je onderneming, voel dan vlak voordat je in slaap valt en ’s morgens wanneer je wakker wordt, dankbaarheid voor dit succes alsof het al gebeurd is. 

Wanneer je dit 21 dagen doet, zal het al een onbewust nieuwe gewoonte zijn en zullen gedachten als: Het lukt me nooit, ik kan dat niet etc. naar de achtergrond verdwijnen. waardoor dat je ook niet meer in de weg kan staan. 

Ik ben benieuwd naar jouw gedachten over dit thema. Heb jij al ervaring met het programmeren van je onderbewustzijn? Wil je het me laten weten? Dit kan via Instagram of via: tussenjouenmij@gmail.com. Of door middel van een comment op Youtube.

Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te optimaliseren. Wanneer je gebruik maakt van deze website gaan we er vanuit dat je hiermee akkoord bent. Accepteer

Cookies
0