Home » Blog; leven met de maan » Levensdoel » Het vinden van je levensdoel is heel gemakkelijk

Het vinden van je levensdoel is heel gemakkelijk

by Elisabeth
222 views

Het vinden van je levensdoel is eigenlijk heel gemakkelijk, als je oplet. Er zijn van jongs af aan al tekenen en wanneer je die tekenen volgt, dan leef je het leven dat bij je past, dat je gelukkig maakt en dat voor jou bedoeld is.

Dit waren mijn tekenen:

  • Op verschillende momenten werd mij door spirituele mensen gezegd dat ik net als hun was en ik iets moest doen met mijn gaven;
  • Mensen komen naar mij toe voor raad;
  • Ik had / heb voorspellende dromen;
  • Als kind zag ik mezelf mensen helpen en dingen creëren;
  • En bezocht ik een bos (IRL) dat tot leven kwam, ik schrok zo erg dat ik bomen nog steeds ‘enge’ wezens vind;
  • Ik werd dagelijks bezocht door overleden zielen;
  • Later maakte, een vriend die zelfmoord pleegde, contact met mij vlak na hij overleed;
  • Ik ontmoette iemand die op een telepatische manier aan mij verbonden was;
  • Er kwamen mensen op mijn pad die mij (soms op een agressieve manier) wilden inwijden in de spiritualiteit;
  • Mijn intuïtie en gevoeligheid neemt met de jaren toe.

Helaas lette ik niet op, deed ik wat andere mensen voor me bedacht hadden en deed diverse opleidingen, had nog meer baantjes en voelde me volledig verloren. Ik moest zeer veel moeite doen om mijn levensdoel te vinden. Eerlijk gezegd is het nog steeds een ongoing proces. Omdat ik soms in de ontkenningsfase zit en dingen tegen mezelf zeg als:

Alle tekenen kunnen er wel op wijzen, maar misschien klopt het wel helemaal niet. Misschien interpreteer ik het niet goed. Ik voel het gewoon niet.

Omdat ik uit ervaring weet hoe moeilijk en hoe frustrerend het is, ben ik met Tussenjouenmij gestart. Om anderen een kleine voorsprong te geven.

Ik navigeer je door het proces heen en geef veel informatie over zelfontwikkeling en spiritualiteit. Ik ben open over de inspiratiebronnen die mij hebben aangezet mijn eigen visie vorm te geven. Zoals de volgende boeken voor een enorme eye-opener waren:

Om mijn ervaring en kennis te delen heb ik onder aanbod een overzicht geplaatst met wat ik te bieden heb. 

Mocht je omtrent een bepaald onderwerp meer verdieping willen, laat dit dan weten via: tussenjouenmij@gmail.com of via Instagram.

Dit vind je misschien ook leuk